wie wij zijn

Opschrijfboekjes.nl is een shop met een missie: een gaaf assortiment schrijfboekjes aanbieden aan stylish Nederland! Het idee voor Opschrijfboekjes.nl ontstond namelijk door het kleine en saaie aanbod van de fysieke winkels die styliste en oprichtster Barbara bezocht, toen zij zelf op zoek ging naar leuke boekjes om voor haar schetsen, ideeën en aantekeningen...

Het begon met mijn passie voor mooie journals...

'In 2010 studeerde ik af aan het AMFI in de richting International Design & Styling. Als modestudent (inmiddels -ontwerpster) ben ik altijd dol geweest op mooie boekjes. Gelinieerde boekjes voor het maken van aantekeningen en opschrijven van ideetjes, of juist mooie boeken met stevig ongelinieerd papier voor (mode)schetsen, plaksels en krabbels.

Voor mijn studie heb ik een tijdje in Engeland gewoond, waar het maken van dummies (inspiratie plakboeken) heel gebruikelijk is onder modestudenten. Alles dat je tegenkomt en jou inspireert, plak (of teken, of schrijf) je in de dummy. Een hele fijne manier van werken, omdat je al je inspiratie en aantekeningen handig verzamelt in één mooi boek!

Eenmaal terug in Nederland bleek dat die mooie journals en notitieboekjes hier een stuk minder makkelijk te vinden zijn. Natuurlijk kun je voor de recht-toe-recht-aan boekjes in de meeste warenhuizen wel terecht, maar de specialere exemplaren en een ruime keuze bleken hier in Nederland nogal hard-to-find.'

Dan doe ik het toch zelf!

'Omdat ik zelf juist zo blij kan worden van een mooi opschrijfboekje of fijne 'journal', besloot ik het heft in eigen hand te nemen en zelf een shop te beginnen met een mooi, stylish en veelzijdig assortiment. Na een jaar lang voorbereiden – van zoeken naar mooie merken tot het ontwerpen van de shop – is Opschrijfboekjes.nl het resultaat!

Ik ben heel blij dat ik naast bekende namen als Peter Pauper Press ook moeilijker verkrijgbare Japanse design-merken aan kan bieden. En wat dacht je van dé nieuwe trend: washi tape?! Nu kunnen alle creatievelingen, style-lovers en schrijvers-in-spé hier terecht voor een ruime keuze aan stijlvolle boekjes en accessoires!

 

pssst... mis jij nog iets?

Ken jij hele mooie, bijzondere en gave merken die nog niet in deze webwinkel te koop zijn, maar eigenlijk niet in het assortiment mogen ontbreken? Jouw tips zijn meer dan welkom! Stuur mij een mailtje via het contactfomulier en wie weet liggen de door jou getipte boekjes binnenkort in mijn shop!

Opschrijfboekjes.nl is een handelsnaam van Dutchbridge, Almere  // KvK-nummer: 60522070 // Contact opnemen? Dat kan via info@opschrijfboekjes.nl, het contactformulier of direct met ons chatten via Facebook.