Veilig Betalen

iDeal

Je bestelling bij Opschrijfboekjes.nl kun je veilig betalen via iDEAL, het meest gebruikte online betaalmiddel in Nederland. Hiervoor hoef je (bij bestellingen vanaf €10) niets extra te betalen! Bestellingen die met iDeal zijn betaald worden bovendien direct verwerkt.

De kosten die wij moeten maken om iDEAL-betalingen te ontvangen zijn aanzienlijk hoog in vergelijking met andere betaalmethoden. Voor kleine bestellingen onder de €10 zijn wij daarom genoodzaakt een bijdrage van €0,49 te rekenen voor het gebruik van iDEAL. Betalen via bankoverschrijving is áltijd gratis.

Sofort banking & MisterCash (bancontant)

Woon je in Belgie? Dan kun je jouw bestelling betalen met Sofort banking of MisterCash (bancontant). Hiervoor hoef je (bij bestellingen vanaf €10) niets extra te betalen! Bestellingen die met Sofort banking of MisterCash zijn betaald worden bovendien direct verwerkt.

Voor kleine bestellingen onder de €10 zijn wij genoodzaakt een bijdrage van €0,50 te rekenen voor het gebruik van iDEAL. Betalen via bankoverschrijving is áltijd gratis.

Overschrijving

Wil je geen gebruik maken van iDEAL? Je kunt jouw bestelling ook betalen via een bankoverschrijving. Kies tijdens het bestelproces voor de optie 'overschrijving' en volg de insctructies die je daarna per mail krijgt. Heb jij geen Nederlandse bankrekening en rekent jouw bank extra kosten voor een internationale overschrijving, dan zijn deze kosten voor rekening van jou als klant. 

Let op: jouw bestelling kan pas verzonden worden wanneer het bedrag bij ons binnen is! Heb je haast met een bestelling, dan raden wij je aan van iDEAL gebruik te maken. 

Rembours

Betalen via iDEAL is een veilige keuze en per bankoverschrijving is een prima alternatief. Wil je jouw bestelling tóch contact betalen? Dan kun je ervoor kiezen je bestelling rembours te laten verzenden. De bestelde producten betaal je dan aan de postbode. Wél betaal je vooraf de bijdrage in de verzendkosten per bankoverschrijving. Hiervoor rekenen wij € 20 (incl BTW) om de rembourskosten te kunnen dekken. Als je gebruik wil maken van rembours, bestel dan niet via de webshop, maar stuur ons dan een mailtje met de producten die je wil bestellen.