Cadeau Service

Voor €1,50 extra mooi ingepakt

Cadeautjes krijgen is leuk, maar een cadeautje geven is misschien wel nóg leuker! Voor €1,50 extra wordt jouw bestelling extra mooi ingepakt en doen we er een handgeschreven kaartje bij met jouw persoonlijke boodschap. 

Je kunt de cadeauservice selecteren tijdens het bestelproces. Ook kun je daar aangeven of het cadeau voor een heer of een dame is en wat de gelegenheid is (bijvoorbeeld: kinderverjaardag, sinterklaas, valentijn of zomaar). Hier wordt de cadeauverpakking dan op aangepast. Vul daar ook in welke persoonlijke boodschap wij op het kaartje mogen schrijven...

Waar wordt mijn cadeaubestelling bezorgd?

Tijdens het bestelproces kun je aangeven of de bestelling naar het factuuradres (jouw adres) moet worden verzonden, of naar een ander adres. Je kunt er dus voor kiezen om het cadeau rechtstreeks naar de begunstigde te laten verzenden. Wil je het cadeau liever persoonlijk overhandigen? Laat het dan versturen naar jezelf.

Anoniem cadeau?

Wil je iemand anoniem verrassen met een mooi cadeautje? Romantisch! Wij helpen je graag. Kies tijdens het bestelproces voor de cadeauservice en geef in het veld 'gelegenheid' aan dat het om een anoniem cadeau gaat. Bijvoorbeeld: 'valentijn anoniem'. We vermelden dan geen afzender. Spannend!