Over opschrijfboekjes.nl

Opschrijfboekjes.nl is niet de zóveelste webwinkel, maar een shop met een missie: een gaaf assortiment opschrijfboekjes aanbieden aan Nederland!

Mijn passie voor mooie opschrijfboekjes en dummies begon tijdens mijn studie aan het AMFI. Nu ik inmiddels een aantal jaar werk als stylist verzamel ik nog steeds graag mijn inspiratie en krabbels in een mooi boekje!

Het magere aanbod aan journals en schrijfboekjes van de fysieke winkels in Nederland was voor mij aanleiding om het heft in eigen hand te nemen en zelf een shop te beginnen met een stijlvol en veelzijdig assortiment. Opschrijfboekjes.nl is het resultaat!

Naast boekjes vind je hier ook andere stationery en accessoires, waaronder kamoi washi tape van het merk MT Masking Tape, waarmee je hele leuke en creatieve dingen kunt doen. En voor mede-modeontwerpers (in spe) zijn hier zelfs de echte Fashionary schetsboeken te koop!

Nu kunnen alle creatievelingen, schrijvers-in-de-dop en andere liefhebbers hier op één plek terecht voor een ruime keuze aan boekjes en accessoires... shop-ze!

Opschrijfboekjes.nl is een handelsnaam van Dutchbridge, Almere // KvK: 60522070

Lees meer over...

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over onze producten? Vul het contact- formulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw vraag te beantwoorden of probleem op te lossen.

Liever e-mailen? Dat kan ook. Je kunt ons bereiken op service@opschrijfboekjes.nl