23 Dec | Nieuw in de shop: mini notebooks!

Naast heerlijke grote, luxe notebooks die je thuis op je bureau of op kantoor op je werkplek hebt liggen, is het ook erg handig om kleintjes bij je te hebben in je tas of jas. Zo heb je altijd een notitieboekje bij de hand om spontane ideetjes, afspraken of andere dingen die je te binnen schieten te noteren.

Dat kleine, handzame boekjes niet saai hoeven te zijn bewijst Papaya Art met hun nieuwste introductie: de Mini Notebooks. Deze boekjes hebben het formaat van een kleine zakagenda (ongeveer A6) en neem je dus makkelijk overal mee naar toe. Net als andere Papaya producten zijn ook de Mini Notebooks rijk geillustreerd en luxe uitgevoerd met goudfolie details.

De Mini Notebooks zijn een must-have voor in je tas en er is veel keuze. In onze shop vind je namelijk maarliefst 6 verschillende varianten, die je onderaan deze pagina vindt! Big Deal met olifantje en de fleurige variant Fireweed zijn favoriet, maar de andere vier boekjes zijn eigenlijk minstens zo leuk. Enneh, als je niet kunt kiezen, neem je ze toch gewoon lekker allemaal?