22 Dec | Label to Love: Papaya Art

Één van de mooiste merken in deze shop (al is dat natuurlijk moeilijk kiezen) is Papaya Art. Dit Amerikaanse label werd in 2003 opgericht door kunstenares Anahata Katkin. Inmiddels maakt zij samen met een gepassioneerd en creatief team de prachtigste illustraties op canvas doeken, stickers en notitieboeken... 

Creatief

De illustraties van Papaya worden gemaakt in samenwerking met verschillend kunstenaars en illustratoren. Die passie hebben voor hun werk, dat zie je. Bovendien zijn de illustraties mooi afgewerkt, bijvoorbeeld met details in goudfolie, of doordat ze geprint worden op dik papier.

Ook fijn: ondanks dat de journals zo luxe zijn uitgevoerd, soms zelfs ook van binnen in full colour geillustreerd, zijn de producten toch verrassend betaalbaar: een chique notitieboek kost tussen de €10,95 en €13,95! 

Ontdek Papaya

De Papaya boekjes die je bij ons koopt worden zorgvuldig verpakt en verstuurd, zodat ze in perfecte staat bij jou aankomen. Hieronder zie je enkele voorbeelden van Papaya producten in onze shop. Alles van Papaya in ons assortiment vind je hier.