11 Nov | Cadeau inpak-ideeën

Een cadeautje geven is leuk, maar je maakt het nóg specialer door het cadeau met aandacht mooi in te pakken. Hier wat inspiratie hoe je een cadeautje mooi kunt verpakken.

Masking tape maakt elk cadeau mooier

Natuurlijk kun je cadeaulinten en plakband gebruiken om je cadeau in te pakken, maar origineler en leuker is het om masking tape te gebruiken ter decoratie. Zeker de MT Deco varianten zorgen voor een fleurig resultaat. Er is ruime keuze aan verschillende dessins, of je nou iets inpakt voor een dame, heer of een kind.

Oude magazines komen goed van pas

Heb je geen mooi cadeaupapier in huis? Je kunt milieu-vriendelijk én mooi inpakken door pagina's uit oude magazines te gebruiken. Of knip een mooie foto uit en plak die op een basic papier om zo je eigen inpakpapier te customizen.

Paperclips worden cadeau-bedeltjes

De grappigee paperclips in dierenvormen van Midori zijn niet alleen leuk om je papierwerk bijeen te houden, maar ze zijn ook zeer geschikt om een cadeauverpakking mee te verrijken! De splitpennen in hartjesvorm zijn daar trouwens ook heel goed voor te gebruiken!

Personal touch!

Maak zelf een cadeaulabel door een mooie vorm te knippen uit stevig papier. Een hartje voor een geliefde, een triangel voor een man... Een handgeschreven naam of boodschap maakt je cadeau extra persoonlijk! Gebruik een pons of perforator om een gaatje aan te brengen, zodat je het label met lint aan het pakje vast kunt strikken. 

PS. Ben je geen inpak-held?

Laat het over aan een ander! Als je een cadeau bestelt op Opschrijfboekjes.nl, dan pakken wij het mooi voor je in voor slechts €1,50 extra. Meer daarover lees je hier.