14 Sep | Papaya: schoonheid zit van binnen!

'Ware schoonheid zit van binnen', zeggen ze wel eens. Dat geldt niet alleen voor mensen, maar ook voor de notebooks van Papaya! De kaften van de schriften en boekjes van dit mooie merk zijn al prachtig, maar ook aan het binnenwerk van de producten is veel aandacht besteed!

Mijn favoriet van dit moment is de ringband notebook Golden Bird. Ik gebruik dit lekkere grote notitieboek als oppasboek voor mijn zoontje, die vanaf volgende week naar de oppasoma's gaat. In het boek heb ik zijn dagschema opgeschreven, zodat de oma's hier ook aan vast kunnen houden. Zo blijft hij lekker in zijn ritme van thuis, wat hem hopelijk wat rust zal geven. Ook schrijf ik af en toe een verhaaltje over hoe het met hem gaat en wie weet willen de oma's ook zo nu en dan wat voor hem opschrijven. 

Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik iedere keer weer positief verbaasd ben als er een nieuwe zending Papaya binnenkomt: de producten zijn in het echt altijd mooier dan op de catalogusfoto's!