02 Jan | Bloggers houden van washi tape

Met MT Masking Tape kun je onwijs veel leuke en creatieve dingen doen. Oók als je twee linkerhanden hebt. Inspiratie voor originele washi tape DIY's vind je op Pinterest, maar ook bloggers delen hun creatieve projecten met deze leuke en veelzijdige tapejes van Opschrijfboekjes.nl...

Op de bannerfoto hierboven zie je hoe Karin van de woonblog Eenigwonen eenvoudig haar losliggende en in zicht hangende snoeren pimpte met een rol washi-tape. Zo worden die lelijke snoeren opeens leuke eye catchers!

Ook sloeg Karin aan het scrapbooken en gebruikte washi tapes om haar herinneringen en notities mee in haar boekje te plakken. Enneh.. haar handige roze boekje is trouwens van Mark's en ook de koop op Opschrijfboekjes.nl

Fashionblogger Rowan gebruikte neonkleurige washi tape om catwalkbeelden en Fashionary memo designs (ook te koop in deze shop!) aan de muur te hangen. Washi tape is namelijk veilig te gebruiken op je behang en weer makkelijk te verwijderen. Praktisch, maar ook een stylish effect. Natuurlijk ook erg leuk om een inspiration wall te maken van mooie foto's uit magazines die je ophangt met stukjes washi tape...

Lifestyle-blogger Annemerel gebruikte washi tape voor het maken van haar kerstkaarten. Met weinig moeite heb je leuke, zelfgemaakte kaartjes in een handomdraai! Extra feestelijk als je washi tape gebruikt in een goud motiefje. Natuurlijk kun je met de tape ook kaarten maken voor andere gelegenheden.

Bodine maakt twee keer per maand een nail art tutorial voor de beauty vergelijkingssite CosmOpinie en gebruikte daar ook een keer washi tape voor. Zo heb je geen vaste hand nodig voor het verkrijgen van mooie patronen op je nagels, en bovendien een stuk goedkoper dan speciale nagelfolie! Topcoat erover en you're good to go.

Ook Jiami van de blog Lifesplash gebruikte twee verschillende dessins washi tape om makkelijk en snel een nail art mee te maken. Zij deed maar één vinger per hand, voor een speciaal effect zonder dat het geheel te druk wordt.

Naast nail art, gebruikte Jiami haar washi tape ook om een saai notitieboekje op te leuken. Simpel, snel en leuk. We like!